Reklamiranje u virtuelnom svetu je odavno postala obaveza i možda i presudna stvar uspešnog poslovanja.

Kada kažemo “internet marketing” mislimo uglavnom na izradu sajtova, međutim internet marketing obuhvata mnogo više od običnog web sajta.
Bitno je znati da je na internetu tržište otvoreno i da je svakom data šansa da zablista i ravnopravno predstavi sebe sa svetskim ili lokalno poznatim brendovima. Motiv za izradom sajta za firmu je i ta činjenica da se u današnje vreme usluge i proizvodi najviše potražuju na internetu.

image

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” –Steve Jobs

Web analitika

Web analitika je proces analiziranja ponašanja posetilaca web sajta. Omogućava nam da razvijamo naš sajt sa ciljem privlačenja većeg broja posetilaca samog sajta ili novih korisnika naših usluga i proizvoda.

Keiranje sadržaja

Web sajt može na pravi način da doprinese našem biznisu, samo i isključivo u slučaju da na njemu imamo kvalitetan sadržaj. Pod kvalitetnim sadržajem se misli na tačne i korisne informacije koje posetiocu sajta daju odgovore na sve što ga interesuje o određenoj temi.

User friendly navigacija

Pored estetskog izgleda, naš sajt treba da bude i user friendly. To znači da svaki korisnik može lako i nesmetano da se kreće kroz naše stranice i njihov sadržaj.

Testiranje kompatibilnosti web čitača

Testiranje kompatibilnosti web čitača je zapravo testiranje ponašanja našeg sajta na različitim web browser-ima(Google Chrome, Mozilla Firefox, Inetrnet Explorer…) kako bi utvrdili da li se ponaša odgovarajuće na istim.

Web sajt arhitektura

Web sajt arhitektura je planiranje i dizajn tehničkih, funkcionalnih i vizuelnih komponenti. Koristi developerima i dizajnerima pri pravljenju i razvijanju samog web sajta.

Kreiranje layout-a

Kreiranje layout-a je deo grafičkog dizajna koji se bavi uredjivanjem elemenata na stranici, sa osvrtom na organizacione zakone kompozicije stranice kako bi ona vizuelno i estetski zadovoljila naše klijente.

SEO

SEO je skraćenica iz engleskog naziva Search Engine Optimisation, što u prevodu znači prilagodjavanje ili optimizacija sajta za pretraživače. Uz pomoć SEO optimizacije, imamo daleko veću šansu da se naš sajt, na listingu rezultata za odredjenu ključnu reč, nalazi na prvoj stranici. Što znači da će korisnici uz manje muke doći do nas i naših usluga.

Pokretanje web sajta

Kada smo završili sa svim prethodnim podešavanjima i testiranjem i ako smo zadovoljni izgledom i funkcionanlošću našeg sajta, onda smo spremni i za njegovo konačno pokretanje.

Every Company Needs To Be a Techy

hero-larger-height-1-minMany businesses, large and small, have a huge source of great ideas that can help them improve, innovate, and grow, and yet so many of these companies never think of using this amazing corporate asset.

Many businesses, large and small, have a huge source of great ideas that can help them improve, innovate, and grow, and yet so many of these companies never think of

Many businesses, large and small, have a huge source of great ideas that can help them improve, innovate, and grow, and yet so many of these companies never think of using this amazing corporate asset. What is this highly valuable asset? Its own people. Says Morgan Fraud, the author of The Thinking Corporation,